Hallituksen terveisiä!


Talvinen tervehdys hallitukselta!
Alkuopetuksen Opettajain Liiton hallitus kokoontui jälleen helmikuun alussa. Käsittelimme mm. viime vuoden toimintakertomusta ja viime kesän kurssipalautteita, suunnittelimme tulevan kesän kursseja ja luonnollisesti paljon pohdintaa aiheuttivat myös Korpikodin ylläpitämiseen liittyvät asiat.

Suuri muutos liitossamme tapahtui vuodenvaihteessa, kun luovuimme kokonaan jäsenmaksusta ja samalla jäsenlehden julkaisemisesta. Vanhojen jäsenten jäsenyys säilyy edelleen, erona on ainoastaan se, ettei jäsenmaksua enää peritä. Tervetuloa myös kaikki uudet jäsenet liittoomme! Pyydä työtoverisi ja alalla olevat tuttavasi liittymään jäseniksi. Jokainen jäsen on liitolle tärkeä edustaessamme liittoa OAJ:n pedagogisessa toimikunnassa. Jäsenenä saat ensi kesän kurssimaksuista 20 €:n alennuksen kurssilaskun loppusummasta, mikäli maksat kurssimaksun itse. Jäsenetuna on myös 15 % alennus Korpikodin vuokraushinnoista esim.perhejuhlia järjestäessä.

Jäseneksi liittyminen onnistuu helposti nettisivuillamme http://alkuopetus.fi/?sivu=jasenasiaa

Malta vielä hetki odotella ensi kesän kurssien julkaisemista! Tiedossa on jälleen upea kattaus monipuolisia kursseja eri aihepiireistä!

Ihanaa talvea kaikille!

Terveisin, Alkuopetuksen Opettajain Liitto ry:n hallitus

Kommentit